Era Imperija

May 16, 2008 – 8:08 am

Že nekaj časa sem igralec spletne igre EVE OnLine. Vsem popolnim, delnim in občasnim zasvojencem se obeta nova razširitev igre poimenovana “Empyrean Age“. Islandsko podjetje CCP, ki razvija igro, z razširitvijo obljublja mehek prehod iz varnega Imperija v nevarna prostranstva EVE vesolja.

Alterego, v katerega se občasno prelevim, ima nekaj izkušenj z nevanimi prostranstvi. Za razliko od delov pod kontrolo Imperija v prostranstvih ni pravil. Kaj pravil, še morale ni. Enostavno te lahko vsakdo postavi pred merke svojega čolnička in sproži. Nato se odvije. Boj za preživetje, namreč!

Razvijalci obljubljajo, da bo razširitev prinesla mehak prehod. Nekakšno zaledno cono, kjer se bodo lahko kalili, po srcu, dobri in slabi piloti. Pa vendar to ne bo trening, ki ga grunt doživlja prva dva meseca v vojašnici. To bo boj na življenje ali smrt med rasami, ki vladajo EVE vesolju.

Vojna, ki so jo pričeli miroljubni in liberalni kopači rudnin, se bo eskalirala na celotno skrito regijo vesolja. Naj bo hitra, brutalna, predvsem pa virtualno zabavna!

 1. 3 Responses to “Era Imperija”

 2. Mogoce, mogoce bi se pa Wisemen corp kam ‘vclanil’ potem… :)

  Matr, kaj bo z Jito, ce bo res full scale war… hehehe

  By BigWhale on May 16, 2008

 3. :) hehehe …. Hmm mogoce bi bilo dobro probat s kaksnim Titanom narediti suicide ;) … recimo, da bi nek pilot se zaobljubil, da se je navelical in da bo ejectal iz Titana v Jiti pred Caldari stationom … pol cez 10 min en flash ;) Sam kaj ko capitali ne morjo v Empire ;P

  By rrunner on May 17, 2008

 1. 1 Trackback(s)

 2. Jun 11, 2008: Kako je Road Runner preslepil Kojota » Blog Archive » Temen vzhod in boj za preživetje

Post a Comment