Teorije zarote 9/11

Teorije zarote 9/11

Ker je ravno danes neka obletnica. Na Slo-Techu že kar nekaj časa traja burna razprava med teoretiki zarote1.

Najprej je bil problem, ker eno samo letalo ni dovolj, da bi podrlo eno tako zgradbo kot je WTC1/2. Je bilo več kot očitno, da so bile stavbe minirane že prej! Tedne prej. Nihče ni vedel povedati kam so ti vladni zarotniki skrili precej eksploziva in kilometre kablov, ki bi bili potrebni, da se vse to skupaj poveže in detonira ravno v pravem trenutku. Ker tole je bilo po njihovem kontrolirano rušenje in ne posledica trka letala. Ok. Sedaj, ko ni bilo možno skriti dovolj eksploziva, da bi lahko izvedli kontrolirano rušenje so prišli na idejo, da je bil eksploziv skrit kar tako, v raznih priročnih skrivališčih. Ampak, to se malo zbode s teorijo kontroliranega rušenja… Dobro, pustimo to. V bistvu ni bli eksploziva ampak so uporabili eno tajno super-duper orožje s katerim so razbili vezi v molekulah zgradbe. Oziroma mogoče s samo podrli kristalno strukturo materialov v WTCju zato se je ta spremenil v prah. Dokaz zato naj bi bilo premalo ruševin!

Si morete misliti, okrog WTCja je bilo premalo ruševin!

Tudi okrog Pentagona je veliko prahu. Heh. Baje ni bilo letala nikjer. Našli so sicer nekaj ostankov ampak ne kaj dosti. Precej premalo! Spet, premalo ruševin. Kje bi to pogrešano letalo sedaj bilo ne ve nihče, tudi ne ve, kdo in kdaj je nastavil tiste kose letala v napol podrti Pentagon. Poleg tega nekateri celo trdijo, da fizikalni zakoni ne dopuščajo, da bi tako veliko letalo letelo tako nizko nad tlemi s tako hitrostjo.

No, jaz ob vsem skupaj samo zamahnem z roko. Jaz VEM, da WTC še vedno stoji tam, zamaskirano z eno maskirno napravo, ki da ljudem in vsem ostalim vtis, da ni vec nikjer WTCja. V njem pa živijo vsi tisti, ki so bili takrat v zgradbah, ko naj bi se kao podrle. Družbo jim pa delajo tisti, ki so bili na letalih, ki so se kao zaleteli v vse te tri zgradbe. Za vsem skupaj pa ne stojijo ne ameriška vlada, ne prostozidarji, tudi vesoljci ne.

Vas zanima resnica? Bi radi izvedeli resnico? Kdo stoji za vsem tem2

You can’t handle the truth!

Vse skupaj je res zarota.

Zarota glinastih, v zadnjem času tudi takih iz umetnih mas, vrtnih palčkov! Dovolj imajo posmehovanja, neprenehnega dežuranja in stanja v vseh mogočih vrtovih, držanja vetrnic, merilnih posod za dež, lučk, sončnih ur in podobne vrtne navlake. Na živce jim gredo vse lopate, krampi in tiste trapaste rdeče, zelene in modre čepice, ki jih imajo na glavah. Enostavno imajo dovolj! Želeli so ukrepati in ukrepali so! Kao žrtve terorističnih zarot v teh stavbah sedaj počnejo prav isto, kot so oni včasih. Čepijo, sedijo, klečijo, ležijo in posedajo po vrtovih držeč vse tiste trapaste predmete. Palčki, bivši vrtni, pa uživajo in se naslajajo nad maščevanjem.

I told you, you won’t be able to handle the truth…

 1. ne zarote talibanov ampak zarote ameriške vlade, oziroma zarote prostozidarjev ali kaj vem koga, tistih, ki pač vodijo naš svet, brez, da bi se mi tega zavedali()
 2. ne, nisem jaz, bi si včasih želel, da bi se lahko jaz pohvalil s takimi dejanji, samo žal, ti, ki se lahko, so nad menoj()

10 thoughts on “Teorije zarote 9/11

 1. A tisti vrtni palčki, ki imajo svojega vodjo v Murglah? 🙂 Potem se mi zdi ta tvoja teorija čisto verjetna hehe…

 2. Živjo, tole tvojo objavo sem našel preko “Drugega sveta” in moram reči, res super napisano (in ja, tudi jaz sem se nasmejal), drugače pa, sem se prejle probal tudi sam registrirati na Slo-Tech forumu (da bi dodal par dejstev; sem videl kar nekaj tvojih postov), pa ne vem zakaj ne dobim in ne dobim tiste t.i. “Aktivacijska kode”, tako da morate na moj prvi post še malo počakati.

  Omenjeni post bo pa o treh glavnih rečeh: o temperaturi ognja v dvojčkih (o tonah pisarniškega in ostalega materiala, ki ga je letalo po tem, ko je priletelo v stavbo, pred sabo potisnilo do t.i. “jedra” in ki je skupaj s kerozinom ustvarilo idealne pogoje za gorenje), o tem, zakaj sta se stolpa sesedla sama vase (efekt več-nadstropne torte; pregrete traverze so se začele povešati in s tem noter proti sredini stavbe potiskati zunanje vertikalne nosilce, nakar so se nadstropja začela sesedati en na drugega), in o tisti rdečelasi ženski (ki bi se morala pri živem cvreti, ne pa mahati, vendar pa logična razlaga pravi, da sta zgoraj omenjen pisarniški material in kerozin, ki sta gorela v notranjosti stavbe, potrebovala za gorenje ogromno kisika in najlažja pot do njega je bila, da sta ga srkala iz zunanjosti proti notranjosti)

  Aja in pa mimogrede, o tem sem tudi sam pisal na svojem blogu, konkretno v objavah: http://tadej.sopca.com/2006/12/28/porusitev-wtc-namerna-ali-nenamerna-del-1/ in http://tadej.sopca.com/2006/12/28/porusitev-wtc-namerna-ali-nenamerna-del-2/.

  Tadej

 3. Aja in še tole bi rad dodal (oprosti za tak “naval” komentarjev): sedaj, ko sem prebral večino postov v tistem topcu na Slo-Tech, moram reči, da je meni osebno še posebej smešno nekaj, kar sem opazil, da se non-stop dogaja…

  Namreč, da ti zagovorniki teorije zarote kar mečejo iz sebe razne drobce opažanj (papir, ki ne gori, pa bi baje moral, itd.), bolj ali manj neverjetnih špekulacij (tajna orožja, nastavljen eksploziv, detoniran iz FEMA helikopterja itd.), nepreverjenih informacij (v smislu: “ta in ta novinar/priča je rekel”), ostalih teorij zarot (Bohemian Grove, prostozidarji, NWO ali New World Order itd.) in dogodkov iz svetovne politike (npr. morebitni napad na Iran v prihodnosti), ki so ali po eni strani popolnoma nerelavantni, ali pa včasih celo kontradiktirajo njihove lastne teorije!!

  Tadej

 4. Hja, meni so te teorije zarote jako smesne. Najprej je premalo rusevin, potem je premalo ostankov letala, potem je prevec rusevin in prevec ostankov letala. Potem delajo zvocne analize rusenja stavb in ugotovijo, da je en zvocni posnetek narejen z enim trapastim GSM telefonom povsem isto kot kak studijski posnetek…

  Na koncu pa iz rokava, kot predzadnjega aduta, potegnejo se super duper skrivnostna orozja, ki razgrajajo molekuke in kaj vem kaj se vse. 🙂

  Zadnji adut so pa vesoljci.

 5. Samo nekaj kar se tiče porušitve: v gradbeni stroki si še vedno niso povsem edini, kako je možno, da je prišlo do takšne porušitve. Vse so samo špekulacije, ker policija ni nikogar pustila zraven. Če bi, bi se vedelo…

  In to je tudi glavni razlog vseh teorij zarote. Ljudi, ki bi vedeli, kaj točno se je zgodilo, je precej malo. In ker je takšno pomanjkanje informacij, prihaja do teorij. In te teorije so včasih tudi malo za lase privlečene…

Comments are closed.

Comments are closed.