Nespodobna Kitova Zabava 2008

Nespodobna Kitova Zabava 2008

Po anketi sodeč vas bo na zabavi šest moških, deset alienov in dvanajst žensk. Devetnajst vas pa pravi, da mogoče pa celo bi. Številke so bolj ali manj pričakovane, presenetilo me je število alienov in majhno število moških. Kdo bi si mislil, da bo razmerje ž/m/a 1:0.5:0.8333333333.

Zabava se bo odvijala v petek, 25. 01. 2008, dva dni potem, ko bom dopolnil 0x1F1 let. Kraj nespodobnosti še ni fiksno določen, razmišljam pa, da bi se stvar dogajala namesto pri nas doma, na kakšni drugi lokaciji.

Obkrožite si dneve na koledarju, nastavite budilko, nastavite VelikiOdštevallnikDnevov™ in se pripravite. Še pred tem, pa se na Nespodobno Kitovo Zabavo prijavite, najbolje kar po emailu na david.klasinc (afnca) gmail.com. Lahko se tudi tukaj pofočkate, da še drugi vidijo kdo pride in kdo ne. Prijava naj bo jasna in glasna, tako, da se bo vedelo kdo ste in kam spadate. Nekatere si bom drznil povabiti tudi sam in nekatere si bom drznil tudi odvabiti. Število udeležencev, udeleženk in alienov bom izbral sam, popolnoma pristransko in ne-objektivno. Žal je vedno tako, niso pa pomembni rejtingi vašega bloga. 😉

Zaželjeni podatki na prijavah so: ime, url, email, starost, spol, rasa, planet domovanja, spolna usmerjenost, številka modrca, število okončin, tip okončin (lovke, roke, noge, tipalke), primarno čutilo (voh, vid, tipanje, telepatija), oddaljenost od Slovenske Bistrice (ali pa Maribora, da poenostavimo zadevo), primarni vir alkohola (pivo, vino, sveži kvas + makaroni, žgane pijače)2, tip glasbe, ki vam odgovarja, sicer bomo cel večer poslušali Slovenski Oktet, Ptujskih Pet, Damjana Murka, Karmen Stavec in Ireno Vrčkovnik in Modrijane!

Najbrž sem kako malenkost izpustil, nekaj več podrobnosti o programu zabave in poteku vseh nespodobnosti bom še napisal do zabave. Vprašanja, zmrdovanja, pohvale, negodovanja, želje in pregrešne misli pa lahko izlijete kar tukaj.

 1. 31, za tiste, ki ne vedo kaj je HEX()
 2. potrebno za oceno stroškov()

10 thoughts on “Nespodobna Kitova Zabava 2008

 1. naziv: Mister Ice
  url: not yet 🙂
  email: icematt@gmail.com
  starost: unknown
  spol: man
  rasa: human
  planet domovanja: iceland
  spolna usmerjenost: women only 😛
  številka modrca: zero
  število okončin: four?
  tip okončin: roke, noge?
  primarno čutilo: vid
  oddaljenost: 15 miles
  pri. vir alkohola: beer
  tip glasbe: allmost everything

  It’s worth try to connect with others once a while. 😉

 2. David jest mislim, da te bom še kar naprej spremljal ONline in mogoče na kakem NESTU (če se ti seveda ne bo mudilo tako kot vedno nazaj) rečemo kako.

Comments are closed.

Comments are closed.