Anja Tomažin mora na shujševalno dieto …

Anja Tomažin mora na shujševalno dieto …

… vsaj tako poroča pozareport.si. Bistvo članka, ki ga tule sicer ne bom linkal, ker si takšno pisanje ne zasluži linka, kar sami ga zgooglajte, je sicer nekaj povsem drugega. Gre za prav zabavno tarnanje užaljenega možakarja (ki se ima za nekega reporterja, novinarja, poročevalca, ki piše, … pazite sedaj tole … Blog o zakulisju Slovenije!) čez oddajo v kateri ga nihče sploh ni omenjal. Hah! Prav bizarno.

Pojdimo lepo po vrsti, tole je bilo zapisano. Sem kar screenshot naredil, da ne bo kdo potem kaj umikal slučajno. Sliko sem pa shranil v oblaku (to je dandanes popularno).

Facebook, nam danes servira tole sliko Anje:

Anja Tomažin

Za tiste, ki ne vedo, Anja je tista na desni. Resnično, a se vam zdi, da bi takšna ženska morala shujšati!?! V kaj hudiča??? Jest bi ji še sendvič z zaseko kupil (ali kaj podobno obskurnega, Premium Tünka, recimo), da jo mal poredim. Ne pa da bi jo pošiljal na shujševalne kure!

Verjetno ima Bojan Požar malo izkrivljeno perspektivo o tem katera ženska je debela in katera ne. Toliko časa je živel (morda še živi, kaj pa vem) z Barbaro Drnač (sem iskal kakšno novejšo sliko, pa nisem našel nič pametnega), ki ima postavo, kot malo bolj debel obešalnik za cunje. Ja, v primerjavi z njo je Anja verjetno res prav nemarno debela, mar ne? Morda bi pa za oblikovanje svoje postave morala uporabiti Butt Shaper?

 

Comments are closed.