Prigode Kita in ostalih sesalcev

Thu, 11.09.2008

Teorije zarote 9/11

Filed under: Pisarije,Smeh — BigWhale @ 13:12:25

Ker je ravno danes neka obletnica. Na Slo-Techu že kar nekaj časa traja burna razprava med teoretiki zarote1.

Najprej je bil problem, ker eno samo letalo ni dovolj, da bi podrlo eno tako zgradbo kot je WTC1/2. Je bilo več kot očitno, da so bile stavbe minirane že prej! Tedne prej. Nihče ni vedel povedati kam so ti vladni zarotniki skrili precej eksploziva in kilometre kablov, ki bi bili potrebni, da se vse to skupaj poveže in detonira ravno v pravem trenutku. Ker tole je bilo po njihovem kontrolirano rušenje in ne posledica trka letala. Ok. Sedaj, ko ni bilo možno skriti dovolj eksploziva, da bi lahko izvedli kontrolirano rušenje so prišli na idejo, da je bil eksploziv skrit kar tako, v raznih priročnih skrivališčih. Ampak, to se malo zbode s teorijo kontroliranega rušenja… Dobro, pustimo to. V bistvu ni bli eksploziva ampak so uporabili eno tajno super-duper orožje s katerim so razbili vezi v molekulah zgradbe. Oziroma mogoče s samo podrli kristalno strukturo materialov v WTCju zato se je ta spremenil v prah. Dokaz zato naj bi bilo premalo ruševin!

Si morete misliti, okrog WTCja je bilo premalo ruševin!

Tudi okrog Pentagona je veliko prahu. Heh. Baje ni bilo letala nikjer. Našli so sicer nekaj ostankov ampak ne kaj dosti. Precej premalo! Spet, premalo ruševin. Kje bi to pogrešano letalo sedaj bilo ne ve nihče, tudi ne ve, kdo in kdaj je nastavil tiste kose letala v napol podrti Pentagon. Poleg tega nekateri celo trdijo, da fizikalni zakoni ne dopuščajo, da bi tako veliko letalo letelo tako nizko nad tlemi s tako hitrostjo.

No, jaz ob vsem skupaj samo zamahnem z roko. Jaz VEM, da WTC še vedno stoji tam, zamaskirano z eno maskirno napravo, ki da ljudem in vsem ostalim vtis, da ni vec nikjer WTCja. V njem pa živijo vsi tisti, ki so bili takrat v zgradbah, ko naj bi se kao podrle. Družbo jim pa delajo tisti, ki so bili na letalih, ki so se kao zaleteli v vse te tri zgradbe. Za vsem skupaj pa ne stojijo ne ameriška vlada, ne prostozidarji, tudi vesoljci ne.

Vas zanima resnica? Bi radi izvedeli resnico? Kdo stoji za vsem tem2

You can’t handle the truth!

Vse skupaj je res zarota.

Zarota glinastih, v zadnjem času tudi takih iz umetnih mas, vrtnih palčkov! Dovolj imajo posmehovanja, neprenehnega dežuranja in stanja v vseh mogočih vrtovih, držanja vetrnic, merilnih posod za dež, lučk, sončnih ur in podobne vrtne navlake. Na živce jim gredo vse lopate, krampi in tiste trapaste rdeče, zelene in modre čepice, ki jih imajo na glavah. Enostavno imajo dovolj! Želeli so ukrepati in ukrepali so! Kao žrtve terorističnih zarot v teh stavbah sedaj počnejo prav isto, kot so oni včasih. Čepijo, sedijo, klečijo, ležijo in posedajo po vrtovih držeč vse tiste trapaste predmete. Palčki, bivši vrtni, pa uživajo in se naslajajo nad maščevanjem.

I told you, you won’t be able to handle the truth…

  1. ne zarote talibanov ampak zarote ameriške vlade, oziroma zarote prostozidarjev ali kaj vem koga, tistih, ki pač vodijo naš svet, brez, da bi se mi tega zavedali()
  2. ne, nisem jaz, bi si včasih želel, da bi se lahko jaz pohvalil s takimi dejanji, samo žal, ti, ki se lahko, so nad menoj()

10 Comments

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress