Prigode Kita in ostalih sesalcev

Thu, 11.02.2010

Sodomija na sončni strani alp

Filed under: Obrekovanja,Pisarije — BigWhale @ 22:12:45

(Ja, danes sem poln prebliskov)

Sodomije je več vrst, analna, oralna in živalska1 in roko na srce, jaz z nobeno obliko nimam problemov. Torej, nimam problemov, če jo drugi izvajajo, da ne bo pomote. Vseeno mi je kaj in kako nekdo, pa četudi je to zdravnik ali pa strojevodja, počne v svoji garaži.

Slovenija pa se trenutno trudi razkriti in priti do dna misterioznemu napadu psov na svojega lastnika. Psov, ki so prej že napadali, večkrat. Tokrat so napadli kar lastnika, do smrti. Stvar je prišla tako daleč, da je meni moj petletnik danes razlagal, da so psi ubili svojega lastnika, so mu v vrtcu prijatelji povedali. Mimogrede, čestitke staršem pri izbiri teme za družinski pogovor. Tudi slovenska facebook scena je rahlo podivjala. Pa twitter scena, pa mediji, pa verjetno tudi blogi, ne vem, ne spremljam jih več.

Pes, ki napade je za prevzgojo. Se še kdo spomni tistega starega pregovora? Izvirnik v angleščini: “Can’t teach an old dog of new tricks”. Nekako v tem smislu.

Trije psi, rahlo napadalne sorte – napačno vzgojeni, so šli na prešolanje. Win. Nakar so te tri pse spet zaprli skupaj pod isto streho. Fail. Krdelo bi bilo potrebno razdreti in bi bilo precej manj problemov. Torej, lastnik bi verjetno ostal živ.

Da bi še naprej zlorabljal pse!!! Prasec!!!

A ne? No, sedaj je postalo vprašanje psov precej bolj globinsko. Kar naenkrat je pomembno v kakšni navezi je bil kdo, kdo je na levi in kdo je na desni, kdo je komunist in kdo je bivši komunist, komaj čakam, da privlečejo na plano še udbomafijo, hitlerjugend, pionirje in cicibane in kaj vem koga še. Stvar dobiva zalet in neverjetne razsežnosti.

Ključno vprašanje je: kdo je koga? Z obveznim podvprašanjem: kam in s čim? Kdo je koga podkupil in dovolil psom, da se vrnejo domov in kdo je sodomiral koga?

Slike žrtve in razdejanja so zakrožile po internetu. Resno. Slovenska on-line smetana že zganja forenziko na eni strani in razpreda teorije zarote na drugi strani.

To, da so se psi vrnili domov v krdelu vsekakor ni prav. Sedaj bodo pa zaradi tega letele glave politikov, ministrov, ministric, vodij nekih zavodov in inštitutov, zdravniki, odvetniki in kaj vem kdo še vse? Oh, lepo vas prosim.

Mene še najbolj pri vsem tem zanima, če je sodomija, takšna živalska, po naši zakonodaji v resnici tudi kazniva. Je to kaznivo dejanje? Prekršek? In podvprašanje, če je, zakaj je temu tako? Ako me spomin ne vara je žival pravno gledano stvar. Stvar za katero odgovarja lastnik in se tretira podobno kot kladivo. To, da žival tudi nekaj malega misli po svoje se v glavnem ne upošteva in kot so me naučili je tako tudi prav. Dandanes se strinjam, par let nazaj se nisem.

Torej, imamo zakon, ki prepoveduje spolni odnos s stvarjo, saj se žival pravno gledano tretira kot stvar. Zakaj pa tak zakon prepoveduje ta spolni odnos?

Higiena? Hm, nevem no. Poznam ljudi, ki so precejkrat dosti bolj umazani kot nek marsikateri pes ali pa ovca.

Zdravje? Nalezel se je pasjega sifilisa in odpadel mu je tič. Hja, no. Rahla skepsa me daje.

Mučenje? Recimo, v nekaterih primerih bi to lahko bil problem. Se delno strinjam.

Konsenz! Žival ne more dati konsenza in spolni odnos brez konsenza je pa že ‘a no-no‘.

HALT! Kako hudiča pa lahko stvar da konsenz do nečesa in kdaj bodo iz sex shopov pobrali vse lutke? Njih tudi nihče nikoli ne vpraša …

In tak človek je bil zdravnik, da ga ni sram! Ko bi bil vsaj pijanec in bi doma ženo pretepal, ne, na uboge kužke se je spravil. Pokvarjenec, čisto prav mu je bilo, jaz bi ga tudi pogrizel če bi me sodomiral!

  1. Prosto po Wikipediji.()

Fri, 11.09.2009

Glasba na slovenskih tleh

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 09:29:14

Včeraj zvečer sem nekaj obujal spomine in klikal sem ter tja in se priklikal to on line singla skupine Mi2. Fino, zanimivo in poslušljivo, kot vedno pri Mi2. A ne morem mimo ene stvari, ki jo je človek opazi.

Vzemimo na primer nekega naključno izbranega glasbenika s slovenske scene. Domen Kumer, na primer. Ma ne. Pustimo Domna, sem ga že preveč obdeloval, se bo še komu zasmilil, recimo skupina Kingston, pesem Republika Banana:

To je tak komad da se pleše da se žura
ni ti treba stalno zehat in gledat kolk je ura..
za vse debele suhe lačne ali site
napete in sproščene utrujene spočite
spet bo kritika destruktivna in bo pljuvala a nam bo vseen
vse bo še mega super fino fajn saj ulica bo pela ta refren:

Mi delamo kar se nam ljubi a ljubi se nam petkrat na dan
poležavamo na plaži vsak je nasmejan
Mi delamo kar se nam ljubi a ljubi se nam petkrat na dan
zapri oči saj to ni Havana to je republika Banana

Rima štima? Žura-ura, site-počite, vseen-refren. Dan-nasmejan, dan-Banana. Ajd recimo. Kaj pa ritem? Ah, dobro, pustimo to, dovolj je bilo analiziranja. Kingstoni za sebe pravijo, sicer v tretji osebi, a vseeno: “Za sabo imajo lepo število hitov, ki jih niti ne štejejo več, vemo pa, da brez pretiravanja vse, kar pride izpod njihovega glasbenega peresa, postane uspešnica.”1, res je skupina Kingston je sproducirala nešteto število uspešnic. Prav vse uspešnice pa se ponašajo s podobno trapastimi besedili. Tole, približno, je slovensko povprečje. Najhuje pri vsem tem je to, da imamo še polno slabših skropucal. Kingstoni so vsaj zabavni, a ne? Pa vsi njihovi komadi zvenijo isto in človek točno ve kaj lahko pričakuje. Juhej!

Potem imamo pa na drugi strani skupino Mi2. Tole so spesnili v njihovem on-line singlu:

Slačim te počasi, ti zvesto mi slediš
Dobro veš kaj hočem in jaz vem kaj želiš
Zakleneš me tja kamor sonce ne posije
Kjer cveti najlepša roža poezije

Daješ se mi cela vsak, sram je odveč,
Ko prihajam z juga je tebi najbolj všeč
Nežno, rahlo grobo, plima in oseka,
Na ustnicah radosti sled medu in mleka.

Perverzno, umazano in pohotno, skorajda analno. Brilijantno! In to pride od petih kmečkih fantov iz Rogatca, enega zabačenega kraja kraja bogu za hrbtom, kjer je vprašanje če sploh vedo kaj je slovenski jezik, a ne?2

Kdo v resnici dela uspešnice? Glasbeniki ali mediji?

  1. Vir: Spletna stran Kingston()
  2. Pri branju je tole obvezna oprema …()

Thu, 10.07.2008

Amy Whinehouse

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 21:22:54

Bog se je nagnil iz nebes, pogledal proti zemlji in ugledal Amy Whinehouse. Zmajal je z glavo, zavzdihnil, “Where did I go wrong?!

In other news, Darwin je objavil študijo z naslovom Obupal sem. Študija je plod večletnega iskanja skupnega prednika človeka (Homo Sapiens Sapiens) in Amy Whinehouse.

Današnji genetiki se pa verjetno hahljajo…

Tue, 12.02.2008

Hot Naked Chicks!

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 21:01:38

Se spominjate, ko sem pisal o Glasuj Zame?

Danes je nekdo poslal tale link. Glasujzame.com ima tudi forum tam je pa odprta ena tema v kateri se objavljajo slike slečenih deklet, ki so se pojavile na Glasujzame in se kaksnem podobnem portalu in so bile precej verjetno tudi izbrisane. Zaradi neprimernosti. Verjetno tudi zato, ker jih ‘lastnice’ niso same objavile ampak jih je objavil kak ljubosumen bivši.

No, važno, da jih arhivirajo na forumu! 😉

Eh, jaz konzervativec, ki se mi zdi bizarno, da si neko mladoletno dekle tišči dva prsta v tamalo in potem to objavi na internetu. Ali pa da 13 letna deklica nosi majico z napisom Fuck Me.

Najbrž je nekaj narobe z mano ampak meni se zdi, da tale forum krši vsaj en zakon našega slovenskega zakonika. Vem pa ne. Bo kak pravnik objasnil…

PS: Spregledal sem obvestilo Administratorja foruma Glasujzame.com. 🙂

disclamer: Ker se fotke uploadane na glasujzame smatrajo kot javne in je bila z objavo na strani GlasujZame.com dana pravica objave kjerkoli na strani vključno s forumom lepljenje fotk v to galerijo ni sporno. V primeru želje po odstranitvi pa mi lahko vseeno pošlje lastnica fotke zasebno sporočilo in telefonsko številko. Wink

V bistvu je vse ok!

Tue, 15.01.2008

Had ga pa pihne… ;)

Filed under: Blog scena,Obrekovanja — BigWhale @ 16:25:31

“Čeprav se motim, bom vedno trdil do konca in na koncu dokazal, da imam prav.”
Had

Tudi jaz bi rad vedel kako lahko dokažem, da imam prav, čeprav se motim.

Mar bi morali začeti z bloggerskim bash.org? 😉

Tue, 14.08.2007

Blog kocka ali kako se je kit režal kot pečena kura…

Filed under: Obrekovanja,Smeh — BigWhale @ 21:48:45

Mojca, potem Sabina in potem vsesplosno bunjenje nad nekim pisanjem. Ne bom ravno izpostavljal. Ampak je tole zgolj kost za Papriko, tista, ki mi jo je ona vrgla.

Bom citiral, za bolj nazoren prikaz, ker vse skupaj je smešno, čeprav bi lahko rekel, da je vzeto iz konteksta.

Sabina: “… so pa ljudje, blog odvisniki, ki cele dneve in noči preživijo tamkaj, ob znanih in neznanih substancah; vsebina je itak nevzdržna, prav takšen je tudi jezik, ko človek najpogosteje niti ne ve, da ima opravka z domicilnim jezikom.”

Nimfa: “One še nisem kupila. Verjetno je niti ne bom. Le zakaj bi ji višala prodajo?! Da si bo dotična gospodična spet lahko privoščila neutemeljeno žaljenje ljudi, katerih spoznavanju je namenila menda cela dva dneva.

Razburjala se tudi ne bom. V tistem Uvodniku ni ne mene ne večine blogerjev. Je pa notri ogromno ene Sabine. Ene bolne Sabine.”

… nekaj dni kasneje …

Nimfa: “Sem pa zato KONČNO dobila keš od Vzajemne. No, v četrtek ga bom, danes pa najprej pičim v banjo, oddremam kakšno urico, dokler se voda ne ohladi in se ga grem zvečer še napit.”

Paprika, I rest my case! 😉

Disclaimer: Nimfi, na žalost, ali pa na srečo, sem tole zapazil ravno pri tebi, predvsem zato, ker zadnje čase nisem nek zagrizen bralec blogov.:) Ne jemlji preveč osebno, ali pa tudi, kdo ve, mogoče imaš skritega oboževalca/stalkerja… 😛

Sun, 10.06.2007

Zmagal je Avstralec, Nina Osenar je afnasta

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 13:15:41

V slovenskem resničnostnem šovu je zmagal avstralec. Vsi pravijo, da zato, ker ne zna slovensko in da bo sedaj zmagovalni denar šel v avstralijo. Kaki prasci so tam down under, a ne? So še naš denar prišli odžirat… Hkrati je pa marsikdo pozabil, da je bilo kar precej stanovalcev v tisti hiši, ki so bili vkoreninjeni v malo bolj južni balkan. Heh. Denar si je zaslužil tisti, ki je dobil največ glasov. Kako jih je pa dobil, je pa njegova stvar, pa tudi kje bo denar zapravljal. 😉

Voditeljica oddaje je tako prekleto afnasta, da je tista izjava Braneta Kastelica o njenem sexy vodenju oddaje izpadla tako bebavo, da sem se moral na glas smejati. Sicer sem o Nini že pisal ampak, moram vseeno še enkrat povedati, da bi bila čisto v redu, če bi ji zamenjali glavo1 in glas.

  1. the inside of it()

Mon, 21.05.2007

G-Spot je Orgy-nal…

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 08:15:01

O Katji in G-Spotu sem že pisal.

Zdaj že nekaj časa poslušam tole njihovo pesmico, pritiskam Play na njihovem web site-u in gruntam ali so že izdali kak album.

Poleg vsega se mi pa zdi, da je pri nas kar kronično pomanjkanje dobrih rock zasedb. G-spot sicer niso nekaj od boga poslanega ampak se jih posluša lažje kot razne štajerske slavčke in druge štajerske, hm, lastnike multimedijskih portalov.

Sat, 12.05.2007

Eurosong 2007

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 23:29:50

Najprej sem bil prepričan, da bom izvajal blog-ignore dogodka. Ampak enostavno, ni šlo. Res ne.

Totalna dominanca vzhodnega bloka. Pri podelitvah točk, sta bila dva stolpca držav. Levi in desno. Zahodni in vzhodni. Pustimo to, da se precejšnje število držav zahodnega bloka v finale sploh ni uvrstilo ampak, to, da je bil po končani prireditvi zahodni stolpec, torej levi, poln vzhodnih držav je pa naravnost smešno.

Prireditev sama je bila fantastična. Predstavljajte si kakih 350 ogromnih plasma ekranov. No, finci so jih na kup navlekli kakih 500. Vsaj tako je izgledalo. Nabor izvajalcev in pesmi ni bil bog ve kaj. Evrovizija pač. Zmagala je država z največ izseljenci po evropi, to je neizpodbitno dejstvo. Ostale države vzhodega bloka so si točke podeljevale med seboj. Zahoda ni nihče jebal pet posto. Za zmagovalno pesem oziroma izvajalko je verjetno glasovala tudi celotna evropska gejevsko-lezbična populacija.

Kaj pa mi, slovenci? Mi smo bili pa nekje tam-tam. Pobirali smo drobtinice od vzhoda in zahoda.

Še pomembna podrobnost: Albanija je Srbiji namenila eno samo samcato točko. Naslednji teden bo Kosovo pod okupacijo. 😉

Kaj bi si pisec želel videti na letošnji evroviziji? Lezbično sceno islandske ‘oddajalke’ točk in finske predstavnice.

Thu, 05.04.2007

Trenja so se, uhm, trla?

Filed under: Obrekovanja — BigWhale @ 21:16:56

Danes sem po dolgem času spet gledal Trenja. Oddaja se je kar spremenila, moram priznati in Uroša Slaka so verjetno našopali s pomirjevali, ker ni deloval tako zelo nevrotično in psihično nestabilno. Fino. Tema oddaje je bila debata o petih minutah slave in o neki kvazi moralni spornosti dejanj nekaterih takoimenovanih estradnikov, oziroma ljudi, ki si jih mladi na nek način jemljejo za vzgled. Pereče vprašanje v oddaji pa je bilo, ali je potrebno prepovedati seks in striptiz v resničnostnih šovih.

Tole sem pa danes napisal na Slo-Techu v neki debati o omejevanju dostopa za otroke do določenih vsebin na internetu:

“Fizične omejitve so v veliki večini samo ‘time-sink’. Dokler otrok ne pogrunta kako mimo takšne omejitve oziroma ovire ,so take ovire povsem v redu.

Takrat, ko pa znak priti naokrog, je pa tudi dovolj star za drugačne oblike ovir oziroma (ne)ovir. Ob primerni vzgoji se otrok ne bo ‘pokvaril’ ob takih vsebinah tudi če jih bo gledal in pregledoval. Dokler otrok ve kaj je fikcija in da je fikcija eno, življenje pa drugo mu taksne stvari ne bodo škodile.”

Skoraj 80% ljudi, ki so glasovali je mnenja, da bi takšne stvari morali prepovedati.

Jaz se ne strinjam z njimi. Bloody hell, reality showi se gledajo zato, ker se tam dogajajo takšne packarije! Kdo hudiča bo pa gledal šest deklet in šest fantov, ki vstanejo ob sončnem vzhodu, na hitro zmolijo in se odpravijo k zajtrku, potem pa celo dopoldne pojejo posvetne pesmi. Koga potem gledalci izločijo?! Tistega, ki se je zmotil v besedilu?

To je približno tako, kot da bi Mirana Ališiča poslušal kako komentira šahovsko partijo….

Bi pa predlagal, da tako oddajo premaknejo na kakšno kasnejšo uro in Free Willija zavrtijo ob petih popoldan in ne ob osmih zvečer, kit gor ali dol…

V oddaji smo zvedeli še nekaj zanimivih in zabavnih tračev. Špela Grošelj je povedala, da ne bo komentirala in dajala izjav o njenem (ne)popravljenem oprsju. Alma1 se izkaže, da ima nekatere stvari kar razčiščene in za razliko od nekaterih ve kaj bi rada. Domaž Domicelj nima nič proti Frediju Milerju2, prej nasprotno.

In seveda, za konec pripravimo najslajše: Domen Kumer3 ima v svojem snemalnem studiju uokvirjeno svojo sliko. LOL!

  1. Ja, tista, ki je bila vunbacnjena iz Bar-a()
  2. Ob googlanju za Freddijem sem narobe črkoval njegovo ime in našel tole: Freddy Miller Funeral Services. Bizarno!()
  3. Ali ste vedeli da: Domen nima svoje spletne strani. On ima Uradni Multimedijski Portal!()
Next Page »

Powered by WordPress